Skriftlig InfoOm Skriftlig InfoRedaktør og kontaktinformasjon

Redaktør og kontaktinformasjon

Om Skriftlig Info

Om Skriftlig Info (Startside)

Formål og målgruppe

Hva er en teknisk forfatter?

Hva slags oppgaver utfører en teknisk forfatter?

Hva slags utdanning bør en teknisk forfatter ha?

Redaktør og kontaktinformasjon

Ansvarlig redaktør for skriftlig.info er Ragnar Branæs.

Jeg jobber til daglig i Kongsberg Discovery AS i Horten, hvor jeg er ansvarlig for brukerdokumentasjon og nettstedet til fiskeriavdelingen (Simrad). Produktene jeg jobber med er teknisk avansert utstyr for å finne fisk. Dette er sonarer, ekkolodd, svingere og fangstkontrollsystemer. Jeg jobber også med tilsvarende utstyr for fiskeri forskning.

Av utdannelse er jeg opprinnelig offiser fra Sjøforsvaret. Etter å ha fullført ingeniørstudiet ved Horten Ingeniørhøgskole og en del studier ved Universitetet i Oslo begynte jeg på Simrad i 1986. Jeg har jobbet med teknisk dokumentasjon siden 1989.

skriftlig.info ble påbegynt med det formål å spre informasjon og kompetanse om faget teknisk dokumentasjon. Arbeidet med å utvikle sidene ble startet som en del av et masterstudium i faglitterær skriving med Universitetet i Sørøst-Norge, men har tidvis ligget i dvale på grunn av andre prioriteringer.

Kontaktinformasjon

Jeg kan kontaktes på e-post, og du kan finne med på LinkedIn.

Bruk følgende adresse: ragnar(at)skriftlig.info

skriftlig.info er et hobbyprosjekt. Det er ikke sikkert jeg har anledning til å svare deg med en gang.

Vil du bidra?

Hvis du ønsker å bidra med artikler til skriftlig.info er du hjertelig velkommen.

Du får ikke betalt, men du blir selvfølgelig behørig kreditert. Jeg forbeholder meg retten til å avvise artikler som ikke passer til formålet. Du må også regne med at artikler kan bli redigert. Send en e-post hvis du vil bidra.

Skriv på engelsk eller norsk, men gjerne begge deler så slipper jeg å oversette.


Alle eksterne linker åpner i et nytt vindu. Jeg tar ikke ansvar for informasjon på eksterne nettsteder, selv om jeg har linket til dem. Vennligst rapporter linker som ikke virker.

Informasjonen på denne siden representerer mine personlige meninger, og min egen forståelse av temaet som beskrives. Du kan gjerne linke til siden, men ikke kopiere større deler av innholdet uten tillatelse. Jeg tar ingen ansvar for eventuelle feil, misforståelser eller manglende informasjon om omfattende temaer. Jeg tar heller intet ansvar for feil du måtte gjøre eller forårsake som et resultat av feilaktig eller manglende informasjon. Du kan gjerne bidra med kommentarer, egner erfaringer eller utfyllende informasjon. Se Kontaktinformasjonen.