Skriftlig InfoMetodikkProfilering av tekstfragmenter

Profilering av tekstfragmenter

I modulær og emnebasert skriving deles tekstene inn i informasjonselementer som elektronisk gjenbrukes på ønskede steder i en eller flere publikasjoner. For å øke muligheten til gjenbruk kan informasjonen profileres.

Profilering innebærer at et gitt tekstfragment gies en eller flere betingelser i form av definerte verdier. Disse verdiene definerer en egenskap eller tilhørighet som tillegges informasjonen. Ved å velge tilsvarende verdier i publiseringsfasen kan du enten inkludere spesifikk informasjon i den resulterende boken, eller fjerne informasjon som ikke skal være med.

Denne funksjonaliteten er også kjent som betinget tekst (Engelsk: conditional text).

Tekster

Om profilering

Praktisk bruk av profilering

Erfaringer med profilering

Ulemper med profilering

Relaterte tekster

Startsider

Metodikk

Skriftlig Info


Alle eksterne linker åpner i et nytt vindu. Jeg tar ikke ansvar for informasjon på eksterne nettsteder, selv om jeg har linket til dem. Vennligst rapporter linker som ikke virker.

Informasjonen på denne siden representerer mine personlige meninger, og min egen forståelse av temaet som beskrives. Du kan gjerne linke til siden, men ikke kopiere større deler av innholdet uten tillatelse. Jeg tar ingen ansvar for eventuelle feil, misforståelser eller manglende informasjon om omfattende temaer. Jeg tar heller intet ansvar for feil du måtte gjøre eller forårsake som et resultat av feilaktig eller manglende informasjon. Du kan gjerne bidra med kommentarer, egner erfaringer eller utfyllende informasjon. Se Kontaktinformasjonen.