Skriftlig InfoMetodikkOppgaveorientert skriving

Oppgaveorientert skriving

De fleste produkter du handler skal du bruke til noe konkret. Så hvordan gjør du egentlig det?

Dette gjelder alt fra forbruksvarer som lyspærer og brødristere til teknisk avanserte produkter som mobiltelefoner og privatbiler. Stikkordet er likevel bruke, ethvert produkt skal utføre en eller flere oppgaver for deg. I brukermanualen(e) må hver oppgave forklares med en eller flere prosedyrer.

Tekster

Om oppgaveorientert skriving

Hvilke oppgaver skal beskrives?

Prosedyrer på flere nivåer

Du har seks oppgaver

Kort om å skrive prosedyrer

Relaterte tekster

Oppgaveanalyse

Hvordan skrive gode og effektive prosedyrer

Startsider

Metodikk

Skriftlig Info


Alle eksterne linker åpner i et nytt vindu. Jeg tar ikke ansvar for informasjon på eksterne nettsteder, selv om jeg har linket til dem. Vennligst rapporter linker som ikke virker.

Informasjonen på denne siden representerer mine personlige meninger, og min egen forståelse av temaet som beskrives. Du kan gjerne linke til siden, men ikke kopiere større deler av innholdet uten tillatelse. Jeg tar ingen ansvar for eventuelle feil, misforståelser eller manglende informasjon om omfattende temaer. Jeg tar heller intet ansvar for feil du måtte gjøre eller forårsake som et resultat av feilaktig eller manglende informasjon. Du kan gjerne bidra med kommentarer, egner erfaringer eller utfyllende informasjon. Se Kontaktinformasjonen.