Skriftlig InfoMetodikkLineære og modulære tekster

Lineære og modulære tekster

Jo mer komplisert produktet ditt er, jo viktigere er det at du skriver en bruksanvisning som gjør at leseren enkelt kan finne frem til ønsket informasjon.

Det er vesentlig at denne informasjonen er utfyllende og korrekt. Samtidig kan vi ikke forutsette at leseren ønsker å lese hele boken.

Tekster

Lineære tekster

Modulære tekster

Modulære tekster fra leserens perspektiv

Modulære tekster fra forfatterens perspektiv

Introduksjon til emnebasert skriving

Relaterte tema

DITA-publisering

Startsider

Metodikk

Skriftlig Info


Alle eksterne linker åpner i et nytt vindu. Jeg tar ikke ansvar for informasjon på eksterne nettsteder, selv om jeg har linket til dem. Vennligst rapporter linker som ikke virker.

Informasjonen på denne siden representerer mine personlige meninger, og min egen forståelse av temaet som beskrives. Du kan gjerne linke til siden, men ikke kopiere større deler av innholdet uten tillatelse. Jeg tar ingen ansvar for eventuelle feil, misforståelser eller manglende informasjon om omfattende temaer. Jeg tar heller intet ansvar for feil du måtte gjøre eller forårsake som et resultat av feilaktig eller manglende informasjon. Du kan gjerne bidra med kommentarer, egner erfaringer eller utfyllende informasjon. Se Kontaktinformasjonen.