Skriftlig InfoInnhold og strukturUtarbeiding av lister med reservedeler

Utarbeiding av lister med reservedeler

Når du har et produkt av en viss størrelse og kompleksitet kan det være nødvendig å utarbeide en liste med reservedeler. Målgruppen for denne listen er de som skal reparere produktet.

Photo by Paul Povoroznuk on Unsplash

Vedlikeholdsfilosofien som er definert for produktet bestemmer hvilke deler som skal inkluderes som reservedeler. Denne filosofien er viktig for all vedlikeholdsinformasjon. Produktsjefen (eller tilsvarende) er ansvarlig for vedlikeholdsfilosofien. Han eller hun må også bestemme hvilke deler som skal være oppført som reservedeler.

(Foto: Paul Povoroznuk på Unsplash)

Tekster

Oppsummering

Om reservedelslister og vedlikeholdsfilosofi

Line- og shop-replaceable units (LRU/SRU)

Mean time between failures (MTBF)

Presentasjon av reservedelene

Relaterte tema

Metodikk

Skriving

Startside

Innhold og struktur

Skriftlig Info


Alle eksterne linker åpner i et nytt vindu. Jeg tar ikke ansvar for informasjon på eksterne nettsteder, selv om jeg har linket til dem. Vennligst rapporter linker som ikke virker.

Informasjonen på denne siden representerer mine personlige meninger, og min egen forståelse av temaet som beskrives. Du kan gjerne linke til siden, men ikke kopiere større deler av innholdet uten tillatelse. Jeg tar ingen ansvar for eventuelle feil, misforståelser eller manglende informasjon om omfattende temaer. Jeg tar heller intet ansvar for feil du måtte gjøre eller forårsake som et resultat av feilaktig eller manglende informasjon. Du kan gjerne bidra med kommentarer, egner erfaringer eller utfyllende informasjon. Se Kontaktinformasjonen.