Skriftlig InfoDITA-publiseringIntroduksjon til DITA-publisering

Introduksjon til DITA-publisering

I DITA jobber du med strukturert informasjon.

Photo by Florian Klauer on Unsplash

Den største forskjellen mellom XML/DITA og vanlige verktøy for tekst er at informasjonen er strukturert. Mens du i ordinære tekstbehandlere kan skrive stort sett "hva du vil" og "hvor du vil" er du med XML/DITA underlagt klare regler for hvordan informasjonen kan struktureres. I tillegg er all tekst identifisert med spesifikke elementer ("tagger").

(Foto: Florian Klauer på Unsplash)

Tekster

Oppsummering

Hva er XML?

Hva er DITA?

Charles Darwin?

DITA byggeklosser

LEGO-metaforen

Nødvendige verktøy for å jobbe med DITA

Publisering

Prosedyrer

Sammenstilling av en komplett publikasjon

Presentasjoner

DITA-publisering

Startsider

DITA-publisering

Skriftlig.Info


Alle eksterne linker åpner i et nytt vindu. Jeg tar ikke ansvar for informasjon på eksterne nettsteder, selv om jeg har linket til dem. Vennligst rapporter linker som ikke virker.

Informasjonen på denne siden representerer mine personlige meninger, og min egen forståelse av temaet som beskrives. Du kan gjerne linke til siden, men ikke kopiere større deler av innholdet uten tillatelse. Jeg tar ingen ansvar for eventuelle feil, misforståelser eller manglende informasjon om omfattende temaer. Jeg tar heller intet ansvar for feil du måtte gjøre eller forårsake som et resultat av feilaktig eller manglende informasjon. Du kan gjerne bidra med kommentarer, egner erfaringer eller utfyllende informasjon. Se Kontaktinformasjonen.