Skriftlig InfoDITA-publiseringDITA-elementer

DITA-elementer

Foto: Privat

All tekst i DITA plasseres innenfor et element. Elementet består av en start-tag og en stopp-tag. I utgangspunktet kommer DITA med en rekke forhåndbestemte elementer. Det er mulig å endre dette ved å definere og legge til dine egne.

Det er såpass mange elementer i DITA at det ikke er hensiktsmessig å forklare alle her. Derfor er det bare de viktigste som blir beskrevet.

Tekster

DITA <title>

DITA <shortdesc>

DITA Task topic elementer

Presentasjoner

DITA-publisering

Startsider

DITA-publisering

Skriftlig Info


Alle eksterne linker åpner i et nytt vindu. Jeg tar ikke ansvar for informasjon på eksterne nettsteder, selv om jeg har linket til dem. Vennligst rapporter linker som ikke virker.

Informasjonen på denne siden representerer mine personlige meninger, og min egen forståelse av temaet som beskrives. Du kan gjerne linke til siden, men ikke kopiere større deler av innholdet uten tillatelse. Jeg tar ingen ansvar for eventuelle feil, misforståelser eller manglende informasjon om omfattende temaer. Jeg tar heller intet ansvar for feil du måtte gjøre eller forårsake som et resultat av feilaktig eller manglende informasjon. Du kan gjerne bidra med kommentarer, egner erfaringer eller utfyllende informasjon. Se Kontaktinformasjonen.