Skriftlig InfoBilder og illustrasjoner

Bilder og illustrasjoner

Grafiske fremstillinger i form av fotografier, illustrasjoner og annen multimodal tekst spiller en svært viktig rolle i alle slags bruksanvisninger.

Matthieu Comoy on Unsplash

Det er viktig å skille mellom de forskjellige typene av grafiske elementer, og vite hvor de forskjellige typene skal brukes. Bruken av disse er også en viktig del av publikasjonens layout, og ikke minst hvilken stemme som informasjonen formidler.

(Foto: Matthieu Comoy på Unsplash)

Tekster

Grafiske elementer

Relaterte tekster

Multimodale tekster

Roland Barthes og bildets retorikk

Relaterte tema

Metodikk

Skriving

Startside

Skriftlig Info


Alle eksterne linker åpner i et nytt vindu. Jeg tar ikke ansvar for informasjon på eksterne nettsteder, selv om jeg har linket til dem. Vennligst rapporter linker som ikke virker.

Informasjonen på denne siden representerer mine personlige meninger, og min egen forståelse av temaet som beskrives. Du kan gjerne linke til siden, men ikke kopiere større deler av innholdet uten tillatelse. Jeg tar ingen ansvar for eventuelle feil, misforståelser eller manglende informasjon om omfattende temaer. Jeg tar heller intet ansvar for feil du måtte gjøre eller forårsake som et resultat av feilaktig eller manglende informasjon. Du kan gjerne bidra med kommentarer, egner erfaringer eller utfyllende informasjon. Se Kontaktinformasjonen.