Skriftlig InfoDITA-publisering / (English)

DITA-publisering

Daglige kontorstøtteverktøy er ikke tøffe nok når skriveoppgavene er krevende. De tradisjonelle redigeringsverktøyene er også ineffektive når dokumentasjonen er omfattende og tid, penger og effektivitet er i fokus.

Photo by Lauren Mancke on Unsplash

Mange opplever at de dunker hodet i veggen når de prøver å bruke tradisjonelle kontorverktøy for å skrive teknisk dokumentasjon. Problemene er mange når dokumentene blir store og kompliserte. Verre blir det om informasjonen skal oversettes, når det er ønskelig å gjenbruke informasjon, eller når det rett og slett er nødvendig å publisere noe mer enn en standard PDF i A4-format.

(Foto: Lauren Mancke på Unsplash)

Tekster

Introduksjon til DITA-publisering

DITA emner (topics)

DITA emnekart (topic maps)

Grafiske elementer i DITA

DITA biblioteker (library topics)

DITA-elementer

DITA variabler

DITA betingelser (conditions)

Utvikling av DITA innhold

Presentasjoner

Relaterte tema

Metodikk

Skriving

Startside

Skriftlig Info


Alle eksterne linker åpner i et nytt vindu. Jeg tar ikke ansvar for informasjon på eksterne nettsteder, selv om jeg har linket til dem. Vennligst rapporter linker som ikke virker.

Informasjonen på denne siden representerer mine personlige meninger, og min egen forståelse av temaet som beskrives. Du kan gjerne linke til siden, men ikke kopiere større deler av innholdet uten tillatelse. Jeg tar ingen ansvar for eventuelle feil, misforståelser eller manglende informasjon om omfattende temaer. Jeg tar heller intet ansvar for feil du måtte gjøre eller forårsake som et resultat av feilaktig eller manglende informasjon. Du kan gjerne bidra med kommentarer, egner erfaringer eller utfyllende informasjon. Se Kontaktinformasjonen.